Спасен Сиљаноски по којзнае кој пат докажа дека е неприкосновен, докажа зошто од самиот почеток на неговите почетоци во музичката кариера е постојано на врвот

May 26, 2022 естрадаплус 0

Спасен Сиљаноски е препознатлив по неговиот стил на пеење, музицирање како и компонирање на неговите песни со кои навистина незнае да погреши и со секоја […]