Естрадата денес се прости со млад музичар

Please follow and like us:
Pin Share

Денес ненадејно почина млад музичар од Прилеп Славчо Костадиноски пашата на 40 годишна возраст.Славчо пред два дена имал згрудчување на крвта и мозочен удар.

Please follow and like us:
Pin Share