Новиот полуфиналист на Македонското музичко талент шоу е Методија Столески од Струга

Please follow and like us:
Pin Share

Методиа Столески воедно со својата победа на вечерта го затвори и кругот за полуфиналето кое ќе се одржи следнава недела во ИН продукција.

Методиа Столески е веќе неколку години на Македонската сцена има неколку авторски песни и настапи на фестивали .

погледнетеа целата емисија

Please follow and like us:
Pin Share