Фолк пејачот Дарко Стојаноски ја смена професијата ,од сега ќе сади компири

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Дарко Стојаноски имаше полна агенда со настапи ова лето ,свадби ,семејни прослави,настапи по ресторани ,а најпопуларен и најзафатен беше по реканскиот крај ,за каде менатата година и снимаше песна.Дарко во слободно време си наога друга занимација ,овојпат беше наминал на нива да сади компири.

Please follow and like us:
Pin Share