Иструменталистот Александар Ицов ве кани на промоција

Please follow and like us:
Pin Share

Александар Ицов кој живее и работи во Радовиш вази за еден од најдобрите Хармоникаши но и Гајдаџии тој регион.Александор Ицов на 11 Август го промовира и своето прво солистичко ЦД,Промоцијата ќе се одржи во Ресторанот “Mag Marg” во Радовиш во 20: 00 часот. На промоцијата ќе бидат присутни негови колеѓи и  соработници,последно од александар Ицов е видеозаписот за неговото најново дело “Братски мерак”.

Please follow and like us:
Pin Share