За Тамара не е важно дали ќе бидеме ФИРОМ или Северна Македонија, битно да бидеме забележани

February 5, 2019 естрадаплус 0

Годинашната претставничка на Евровизија, Тамара Тодевска гостуваше на интервју за босанската телевизија Н1. Таа изјави дека во тек се подготовките на композициите.