Од девојче израснато во сиропиталиште до позната пејачка: Судбината и се насмеа на Весна Џогани

February 6, 2019 естрадаплус 0

Српската пејачка Весна Џогани имала навистина тешко детство, но судбината и` се насмевнала и животот целосно и` се сменил. Од девојче израснато во сиропиталиште, стана […]