“Македонска фолк фаланга” годинава на голема австралиска турнеја

February 19, 2019 естрадаплус 0

Во организација на македонското социјално друштво “Св.Наум Охридски” од Мелбурн, Австралија и за оваа година го најавуваат неповторливиот настан под едно име “Македонска фолк фаланга”. […]

Преголема подршка секогаш добивав од мојот кум Благојче Стојаноски Туше

February 19, 2019 естрадаплус 0

Кога започнав да пејам наидував на секакви ситуации вели фолкерот Ташко Каранфиловски но како голема подршка во сите тие моменти го истакнува неговиот сограѓанин Благојче […]