Ице: Голема е честа да се добие подарок од Ферус

February 12, 2019 естрадаплус 0

Деновиве социјалните мрежи беа преплавени со информациите дека познатиот македонски саксафонист Ице Атанасовски добил подарок од легендарниот инструменталист Ферус Мустафов. Токму затоа во изјавата за […]