Ангел- Како млад пејач ќе правам нови песни по кои ќе станам препознатлив

February 22, 2019 естрадаплус 0

Повеќето стари македонски подзаборавени песни, беа барани од македонците во Америка, вели младиот Ангел Стојкоски кој годинава ја имаше својата прва турнеја во оваа далечна […]