БРЕНА СЕ ОПУШТА НА БОРА БОРА

February 1, 2019 Martin Petrevski 0

Српската пејачка Лепа Брена максимално го користи одморот на Бора Бора, атрактивната дестинација каде што периодов престојува со нејзиното семејство. Тропскиот остров претставува втор дел […]