За Тамара не е важно дали ќе бидеме ФИРОМ или Северна Македонија, битно да бидеме забележани

Please follow and like us:
Pin Share

Годинашната претставничка на Евровизија, Тамара Тодевска гостуваше на интервју за босанската телевизија Н1. Таа изјави дека во тек се подготовките на композициите.

На прашањето на водителот дали таа ќе биде првата претставничка на Северна Македонија на Евровизија, таа одговори дека тоа воопшто не е важно.

-Дали ќе бидеме ФИРОМ или Северна Македонија воопшто не е важно, ние ќе бидеме Македонци таму и не е важно кое име ќе го носиме, мене ми е важно да бидеме забележани и да се зборува за нас – раскажа Тамара за Н1 телевизија.

Please follow and like us:
Pin Share