Спасен: Текстот не го променив, а песната има голема слушаност од секој македонец

February 21, 2019 естрадаплус 0

Спасен Силјаноски во гостувањето на ИН продукција отворено проговори за одбивањето на неговата нова песна на годинешното издание на “Гоце фест”. Сепак како што вели, […]