Течат последните подготовки околу нивната голема асвтралиска турнеја

February 28, 2019 естрадаплус 0

Големите македонски музички имиња Влатко Миладиноски, Златко Миладиноски и Дамјан Стојаноски полека ги привршуваат своите подготовки околу престојната голема австралиска турнеја. Тие секако подготвуваат нов, […]