Неда Украден проговори за тоа дали е сираче од Ресен посвоено во Далмација

December 31, 2018 естрадаплус 0

Неда Украден е една од најпознатите пејачки на просторот на поранешна Југославија. Нејзиното присуство на настани или концерти, особено кај постарата генерација буди убави спомени […]

Во Егејска Македонија Влатко направи делириму со сите македонски патриотски песни, најдлабока трага остави хитот “Велат не нема”

December 28, 2018 естрадаплус 0

Сеуште се тазе впечатоците и како што вели самиот несредени мислите од неодамнешниот настап во егејска Македонија на незаминливиот Влатко Миладиноски.