Оркестар “Маестрал” со нов видео проект, носечки за нивната престојна австралиска турнеја

December 12, 2018 естрадаплус 0

Нашите константни соработници , членовите од оркестар “Маестрал” Битола, ги привршуваат своите подготовки за нивната престојна турнеја во Австралија. Секако годинава ја заокружуваат и со […]