Дуа Липа царуваше на топ листите – Кои песни најмногу се слушаа во 2018 година?

Please follow and like us:
Pin Share

Кои песни станаа најголеми хитови во годината со која сме подготвени да се збогуваме засекогаш? Можеби некои од нив се и вашите омилени музички фаворити или пак ќе ги пуштите на новогодишната забава.

Дуа Липа апсолутно царуваше на топ листите. Дури 3 нејзини хитови (New Rules, IDGAF и One Kiss) се најдоа на листата на топ 40 најслушани песни за 2018 година.

Во секој случај, 2018 година беше исполнета со многу музика.

 

Please follow and like us:
Pin Share