Северина се разведува?!

December 10, 2018 Martin Petrevski 0

Игор Којиќ, по последната жестока кавга со Северина, заради која, наводно тие се разведуваат, повеќе нема да се врати во Загреб. Како што тврдат добро упатените, […]