Охридскиот бренд група “Чардак” за следната година најавуваат повеќе авторски песни

December 19, 2018 естрадаплус 0

Најповеќе годинава што изминува ќе ја паметат по јубилејниот концерт кој го реализираа пред охридската публика, каде пред преполната сала во центарот за култура ги […]