Уште не почнаа, раскинаа: Емина нема среќа во љубовта

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Емина Јаховиќ по се изгледа ја заврши љубовната романса за кој сите регионални и турски медиуми пишуваат последните месеци.

Дека нешто не е во ред во нивниот однос, се посомнева секој што ги следи Емина Јаховиќ и турски милијардер Садетин Саран на социјалните мрежи.

Дефинитивна потврда за „проблемите во љубовниот рајот“ беше моментот  кога Емина не се појави на гала-забавата што нејзиното до сега актуелно, а сега можеби веќе поранешно момче ја организираше.

Please follow and like us:
Pin Share