Анета една година порано во стајлинг како Пријовиќ

Please follow and like us:
Pin Share

Кој ако не нашата Анета Наковска?! Секогаш во моден тренд и шик. Анета го носи буквално она пто нејзе и

прилега но е во модните кулоари. Можеби звучи неверојатно но за прв пат една наша македонска фолк дива излезе цела една година со стајлинг со истиот со кој се појави една соседна мега ѕвезда една година подоцна. Станува збор за стајлингот на нашата Анета Наковска и Александра Пријовиќ.

Имено минатата 2017 година во јуни месец Анета се појави во нашето студио во ИН тв на снимање со сукња со која Пријовиќ се појави оваа година во месец мај.

Очигледно е дека сукњата е купена од исто место, впрочем како што ни открива Анета е купена во позната модна куќа во Чикаго, но разликата е в тоа што нашата Анета излезе со таа сукња цела една година порано.

Please follow and like us:
Pin Share