Билјана и Борис Димови заокружуваат уште една успешна година заедно со група “Астрион”

December 20, 2018 естрадаплус 0

Долго време се во заедничка придружба со групата “Астрион” и претставуваат неразделив дел од нив, Билјана и Борис Димови ја заокружуваат и оваа година како […]