Позитивна година како на приватен така и на професионален план за фолкерката Ирена Спасовска

December 21, 2018 естрадаплус 0

Оваа година ќе ја паметам по многу убави нешта, вели во својата изјава фолкерката Ирена Спасовска. Таа посебно ги истакнува нејзините спотови кои ги сработи […]