Во Егејска Македонија Влатко направи делириму со сите македонски патриотски песни, најдлабока трага остави хитот “Велат не нема”

December 28, 2018 естрадаплус 0

Сеуште се тазе впечатоците и како што вели самиот несредени мислите од неодамнешниот настап во егејска Македонија на незаминливиот Влатко Миладиноски.