Неда Украден проговори за тоа дали е сираче од Ресен посвоено во Далмација

December 31, 2018 естрадаплус 0

Неда Украден е една од најпознатите пејачки на просторот на поранешна Југославија. Нејзиното присуство на настани или концерти, особено кај постарата генерација буди убави спомени […]