(видео)Битолскот пеач Игор Волчко заедно со своите колеги Александар Стојковски Демирхисарскиот виртуос на дувачки инструменти и Жани Лајф Милошевски од М.Брод распалија пред вечерната забава

Please follow and like us:
Pin Share

Битолскот пеач Игор Волчко заедно со своите колеги Александар Стојковски Демирхисарскиот виртуос на дувачки инструменти и Жани Лајф Милошевски од М.Брод распалија пред вечерната забава.

https://www.facebook.com/intv.au/videos/5228047297242683

Please follow and like us:
Pin Share