Саксофонистот Даниел Божиноски подготвува нови инструментални дела

January 29, 2019 Martin Petrevski 0

Во краток временски период промовираше две негови инструментални дела, “Алтано Оро” и “Дандо Са Са”. Младиот саксофонист Даниел Божиноски најавува нови инструментални дела кои ќе […]