Дрејк продолжува со дарежливоста-Им оставил по 10.000 долари бакшиш на 2-ца вработени во McDonald’s

January 31, 2019 Martin Petrevski 0

Фановите секогаш сакаат да слушнат кога нивните омилени ѕвезди се дарежливи и го споделуваат богатството, а Дрејк е вистински пример за таква славна личност. Минатиот […]

Со години не разговара со зетот кој му ја претепа ќерката – конечно пејачот кажа што мисли за Адил

January 31, 2019 Martin Petrevski 0

Пејачот Адил Максутовиќ и Џеј Рамадановски започнаа војна поради инцидентот кој се случи во 2013 година, кога Адил ја претепа својата сопруга Ана Рамадановска, ќерката […]