Влатко новогодишната ноќ ја мина со ќеркичката и сопругата од која добива целосна подршка

January 4, 2019 естрадаплус 0

После петнаесет години од неговитепостојани работни ангажмани, оваа Нова година фолк пејачот Влатко Миладиноски ја помина со својата ќеркичка и сопруга. Како што истакнува и […]