Иако е политиколог по професија сепак музиката му е преголема љубов

January 11, 2019 естрадаплус 0

Две неспојливи професии но младиот саксафонист Дејан Грујевски на мошне умешен начин успева да ги соедини, својата професија дипломиран политиколог и преголемата љубов кон саксафонот. […]