Северина остана без адвокат

January 30, 2019 Martin Petrevski 0

Адвокатската канцеларија “Будимир & Метер” го откажа полномошното од пејачката Северина Којиќ. Имено, како што дознава српски Телеграф, Северина должи многу пари на оваа позната […]