(ВИДЕО) Марјан Коцев конечно се сретна со Тонг, дечкото кој стана хит по медиумите откако ја отпеа “Ти само ти”

January 22, 2019 Martin Petrevski 0

Марјан Коцев конечно се сретна со Тонг, кој во познат ресторан во Сиднеј го запеа неговиот голем хит, “Ти само ти”. Имено, нашиот познат пејач […]