Џељо презадоволен од соработката со Анета и група “Молика” на нивната австралиска турнеја

January 14, 2019 естрадаплус 0

Ја бележи својата прва асвтралиска турнеја со најдобрите од Македонија, Анета и групата “Молика”, но и тој е вистински виртуоз на зурлата, Џељо Дестаноски. Сепак […]