НОВО ! Погледнете го првенчето од Давид Здравески

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна првиот спот од младиот и талентиран пејач Давид Здравески за песната “Без неа”?

Младиот и талентиран пејач Давид Здравески го промовира спотот за неговата прва песна која носи наслов “Без неа”. Снимањето се одвиваше на неколку интересни локации во Кичево, а спотот го изработи ИН Продукција.

Во продолжение, погледнете го видеото !

Please follow and like us:
Pin Share