( ФОТО ) Почина матурант на чија матура требало да пее Адам Лабунски, пејачот не го враќа капарот !

May 21, 2018 Martin Petrevski 0

Пејачот Адам Лабунски требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал. Според коментарите на социјалните мрежи Адам, зел капар за тој настап и […]