Вера со став дека е голема чест да се настапува на македонски фестивал со големите музички имиња

May 22, 2018 естрадаплус 0

“Да живее младоста” е песна која австралијанката со македонско потекло Вера Трајкоска ја има отепано изминативе години на тетовските “Филиграни”. Таа како што напомена при […]