Да не им веруваш на очите: Марија Шерифовиќ нашминкана !

May 7, 2018 Martin Petrevski 0

Марија Шерифовиќ при неодамнешното гостување во емисија кај Тијана Дапчевиќ, се појави нашминкана. Нејзините следбеници на Инстаграм коментираа дека изгледа прекрасно. Популарната српска поп-пејачка Марија […]