Спасен: Подобро е да се создаде ново и квалитетно, отколку неквалитетно да се препејува старото

Трендот на препејување на старите македонски песни кој зема се поголем замаф кај помладите пејачи претставува и позитивна но и негативна појава. Ваква констатација изнесе […]

Влатко Алексовски со став дека пејачите треба да ги следат модерните трендови

May 3, 2018 Martin Petrevski 0

Пејачите кои сакаат да остварат музички успех, треба да ги следат модерните трендови. Според Влатко Алексовски музичарите мора да снимаат квалитетни песни со исклучиво проверени […]