Група “Оскар” сеуште со силни импресии од минатогодишната австралиска турнеја

Сеуште се под големи впечатоци од нивната минатогодишна турнеја во далечната Австралија, при што не ја исклучуваат можноста за повторна таква турнеја. Членовите од битолската […]