Синан Сакиќ е во многу тешка состојба, неговиот син приведен бидејќи сакал да го изнесе од болница

Please follow and like us:
Pin Share

Откако вчера семејството на Синан Сакиќ доживеа вистински пекол, конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата во која неговата сопруга тврдеше дека има ужасни услови.

Имено таа тврдеше дека пејачот бил врзуван за креветот, а пациентка во истата соба каде што е сместен пејачот умрела барајќи вода од докторите кои не сакале да и дадат, по што и се влошила состојбата.

Инаку синовите на Синан се обиделе насилно да го извадат нивниот татко од болницата, а полицијата уапсила еден од нив поради нарушување на редот и мирот во установата.

По ова српските медиуми пишуваат дека пејачот е изваден и однесен во приватна клиника.

Please follow and like us:
Pin Share