Дали го погледнавте новиот видео запис на Универзал бенд?

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис на Универзал бенд за песната Љубов или навика?!

Универзал бенд го промовираа нивниот нов видео запис за песната “Љубов или навика”. Тие деновиве снимија два видео записи во Соработка со ИН Продукција. Покрај за оваа песна, снимија видео и за нивниот најнов чочек.

Во продолжение погледнете го видео записот за “Љубов или навика” од Универзал бенд !

Please follow and like us:
Pin Share