Кичевчанка познат модел во Швајцарија

Please follow and like us:
Pin Share

Таа е вистинска дама која плени со својот сексипил и убавина. Ева позната како Каја е родена во Кичево, но Швајцарија е една од најубавите и најбогатите земји во Европа. Сигурно се прашувате зошто ви ја спомнуваме Швајцарија? Па таму веќе долги години живее нашата преубава Македонка нашата Кичевчанка Ева позната како Каја. Таа од неодамна ја започна својата моделска кариера. Слушнавме дека многу модни агенции ја бараат да им биде модел, многу естрадни уметници ја посакуваат во нивните спотови. Навистина сме горди на нашата Ева. Таа едноставно каде и да се појави крева прашина, сите се вртат. Гори инстаграм, а гори и фејсбук од нејзините преубави фотографии. Во продолжение ви приложуваме дел од нив:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091903291649

https://www.instagram.com/kaja_kaja1401/?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&fbclid=IwAR246AyGk6S0wMUKg1JVng_GgRumy0q78rIWXbsxfzXlk0Es7zccEmm9OlU

Please follow and like us:
Pin Share