Зоран Стефаноски од Сиднеј, Австралија попознат како Зоки сакс, реализираше проет со кралот на ромската музика, Ферус Мустафов

September 21, 2023 естрадаплус 0

Станува збор за „Маалски чочек“, кој Зоки и Ферус го работеа последните денови од животот на Мустафов, а е снимен во студиото „Сити саунд“. Стефаноски […]