Нашите пејачи пееат на хуманитарни концерти, Српските пејачи во Македонија добиваат општински пари!

September 28, 2023 естрадаплус 0

Додека нашите пејачи се отповикуваат на секој повик и пејат на хуманитарни концерти ,општините фрлаат огромни пари за Српските пејачи ,орпавданието е носеле публика ,но […]