ФЕНОМЕНАЛЕН КОНЦЕРТ НА ФИЛМСКА МУЗИКА, КАБАРЕ И МЈУЗИКЛ НА 23. ИЗДАНИЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ MUSICLAND

August 19, 2023 естрадаплус 0

Незаборавна вечер со песни од филмска музика, кабаре и мјузикл во изведба на 15 интернационални и домашни изведувачи заедно со Камерниот оркестар на Битола како […]