(видео)Финалистот од Македонското талент шоу Благојче Тодоровски ја промовираше својата прва песна и спот

September 23, 2023 естрадаплус 0

Младиот и талентиран финалист од Македонското талент шоу Благојче Тодоровски снимаше видеозапис на неговото првенче насловено како “Заљубен и збунет “. Песната е дело на […]