По реакциите по социалните мрежи дел од учесниците пејачи почнаа да го откажуваат настапот!

September 6, 2023 естрадаплус 0

СДСМ организира пикник во Драчево со фолк-звезди за Денот на независноста Партијата СДСМ организира традиционален пикник на Денот на независноста – 8 септември во месноста […]