Благојче Tодоровски финалистот од Македонското талент шоу со свое првенче!

September 11, 2023 естрадаплус 0

Младиот и талентиран финалист од Македонското талент шоу Благојче Тодоровски снимаше видеозапис на неговото првенче насловено како “Заљубен и збунет “. Песната е дело на […]