Нашите пејачи пееат на хуманитарни концерти, Српските пејачи во Македонија добиваат општински пари!

Please follow and like us:
Pin Share

Додека нашите пејачи се отповикуваат на секој повик и пејат на хуманитарни концерти ,општините фрлаат огромни пари за Српските пејачи ,орпавданието е носеле публика ,но што ввсушност има општината од тоа кога влезот е беспатен!!? Како и да е на 12 ти Октомври ве покануваме сите заедно да помогнеме Оливер Богоевски ,еве кои пејачи зедоа учество..

Please follow and like us:
Pin Share