Цаки Кисми и Адријана Кеш за новата година во Австралија ,уште сега пола ресторан резервисан!

September 14, 2023 естрадаплус 0

Цаки Кисми заедно со неговиот бенд Сасе Станковски и Имо Сакс овојпат придружувани од Адријана Ацевска за новата година ќе ги забавуваат нашинците во Мелбурн […]